Glazen

Duitse kwaliteit en vakmanschap

Waarom Rodenstock ?

Rodenstock glazen worden in Duitsland ontworpen en ontwikkeld en zijn meesterwerken van Duitse techniek. De perfectie van deze producten vormt de essentie van Duitse kwaliteit en Duits vakmanschap. Rodenstock heeft momenteel ongeveer 500 patenten in bezit en heeft patentaanvragen lopen voor innovaties op het gebied van brillenglazen ,monturen en instrumenten. Door de innovatieve oogmeting met de DNEye®-scanner meten we uw ogen op meer dan 7000 punten. Op deze manier kunnen we elk afzonderlijk detail waarnemen. Het zeer uitgebreide glasprogramma biedt voor iedereen een passend en betaalbaar glas.

Op elke afstand scherp zicht

Multifocaal van Rodenstock

Met multifocale glazen van Rodenstock op maat bent u, op elke afstand, verzekert van scherp zicht zonder hinderlijke afstanden. Welk type glas het beste bij u past hangt nauw samen met uw persoonlijke wensen. Wij geven u graag een advies, op maat, uit ons ruime aanbod multifocale kwaliteitsglazen. Kom eens langs en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Duitse kwaliteit en vakmanschap

Verte glazen van Rodenstock

Scherp zicht tot de horizon met verte glazen van Rodenstock. Deze glazen corrigeren uw oogafwijking met minimale vertekening.
Voor u een beter totaal zicht, een hoger scherpte zicht, bijvoorbeeld in het verkeer. Kom eens langs en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Gewoon briljant

Rodenstock beeldschermbril

Meer energie voor belangrijkere dingen. Op het werk moeten uw ogen zich steeds aanpassen aan verschillende afstanden; van uw bureau en monitor tot uw collega’s. Dit kan erg vermoeiend zijn. Beeldschermwerk leidt vaak tot droge ogen, hoofdpijn of gespannen nek- en schouderspieren.
De oplossing: individuele thuiswerkglazen gemaakt op basis van uw complete biometrisch oogmodel.

Duitse kwaliteit en vakmanschap

Rodenstock gegarandeerd tevreden

Klik op de afbeelding om te vergroten
Klik op de afbeelding om te vergroten

Contactgegevens

Openingstijden

Wij hebben geen koopavond. Wilt u toch ’s avonds langskomen?
Belt u dan gerust om een afspraak te maken.

 

 

 

 

 

  Naam*

  E-mail*

  Oplossinggericht

  Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop, wij zijn pas tevreden als u weer optimaal zicht heeft. 

  Nauwkeurige meting

  Wij bieden de meest nauwkeurige oogmeting, mede gebaseerd op de DNEye® Scanner van Rodenstock.

  Eerlijk & transparant

  Eerlijk & gedegen professioneel advies. Wij kijken naar wat u echt nodig heeft.