Monturen

U bepaalt

Wij kunnen aan iedere individuele wens voldoen

Ieder persoon is anders en heeft natuurlijk een eigen smaak en andere verwachtingen bij een bril. Draagt u uw bril slechts af en toe, omdat u bijvoorbeeld ook contactlenzen draagt? Dan valt uw keuze eerder op modieuze monturen voor een betaalbare prijs.

Stelt u hogere eisen aan uw bril? Dan geeft u waarschijnlijk voorkeur aan exclusievere monturen. Ieder met een eigen verhaal, met passie ontworpen en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Materialen zoals titanium, aluminium, roestvrij staal, buffelhoorn en hout geven een rijkelijke uitstraling, een perfecte pasvorm en een lange draagtijd. Deze modemerken benadrukken uw eigen stijl en worden helemaal op uw persoonlijke smaak afgestemd. De collecties bij Optiek van IJzendoorn worden met veel liefde en passie op internationale beurzen door ons zelf geselecteerd. Bent u op zoek naar iets nieuws? Loop eens binnen en wij voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Dé opticien in Driel

Kinder en tienerbrillen

Voor kinderen is het belangrijk dat zij zich prettig voelen met hun bril en dat zij hun nieuwe bril met trots durven te tonen op het schoolplein. Hiervoor bieden wij een uitgebreide collectie kinder- en tienermonturen aan.
Kinderbrillen worden altijd geleverd met kwaliteitsglazen van Rodenstock zonder dat u daarvoor hoeft bij te betalen( binnen de standaard voorraad).
Wij zijn erkend dealer van Hoya voor de Miyosmart brillenglazen.

officiële dealer

Merken

Funtionele en stijlvolle

Zonnebrillen

Een zonnebril is tegenwoordig meer dan alleen bescherming tegen de zon. Het is een modeproduct geworden. Daarom helpen wij u graag met het vinden van een zonnebril die bij u in de smaak valt. Door ons grote aanbod van zonnebrillen is de kans groot dat u bij ons juist díe ene zonnebril vindt. Daarnaast maken we uw zonnebril ook nog op sterkte, zodat u altijd goed zicht heeft. Geniet ongehinderd van de wereld om je heen en geniet bovenal van uw zonnebril. Kom eens langs….

Wij zijn exclusief dealer van Silhouette zonnebrillen, Ray-Ban & Kristian Olsen

Zonnebril op sterkte

Optiek van IJzendoorn heeft het hele jaar door een uniek aanbod in enkelvoudige en multifocale zonneglazen

Contactgegevens

Openingstijden

Wij hebben geen koopavond. Wilt u toch ’s avonds langskomen?
Belt u dan gerust om een afspraak te maken.

 

 

 

 

 

  Naam*

  E-mail*

  Oplossinggericht

  Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop, wij zijn pas tevreden als u weer optimaal zicht heeft. 

  Nauwkeurige meting

  Wij bieden de meest nauwkeurige oogmeting, mede gebaseerd op de DNEye® Scanner van Rodenstock.

  Eerlijk & transparant

  Eerlijk & gedegen professioneel advies. Wij kijken naar wat u echt nodig heeft.